3 motive pentru care sa alegi o nacela in locul unei schele/scari - Nacele de inchiriat
nacele de inchiriat

3 motive pentru care sa alegi o nacela in locul unei schele/scari:

Valoarea unei nacele consta in eficienta sa, pentru ca te ajuta sa lucrezi la inaltime. Orice antreprenor care are nevoie sa ridice o lucrare de constructie sau de intretinere, pentru a folosi toate uneltele sale la inaltimea dorita, are cateva optiuni diferite de la care sa aleaga – iar nacela este unealta ideala deoarece aduce utilitate pentru a satisface toate cerintele unui santier. Acestea sunt factori de accesibilitate, siguranta și viteza pe care alte mecanisme, cum ar fi scările sau schela, nu o fac.

Te-ai gandit sa inchiriezi o nacela? Aceste sfaturi te vor ajuta sa faci alegerea potrivita:

  1. Platformele sunt mari.

Nacelele au platforme considerabil mai mari decat scarile, ceea ce inseamna ca pot sustine cu usurinta un numar mai mare de muncitori si tot echipamentul lor.

 

  1. Inalțimea si capacitatea de ridicare variaza in functie de model.

O nacela poate mentine greutatea a doi pana la patru barbati si a sculelor lor si pot ajunge de oriunde intre 2 și 18 metri inaltime.

 

  1. O nacela nu are nevoie de punct de sprijin.

Cand ridici o nacela nu ai nevoie de punct de sprijin, oferindu-ti astfel posibilitatea de a ajunge la o suprafata mai mare. Cand utilizezi o scara, pe de alta parte, mai ales atunci cand incerci sa ajungi la un loc inalt, acesta se sprijina adesea pe perete, ceea ce iti poate restrange libertatea de miscare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cerere oferta